VII. Üzletember találkozó

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. immár 7. alkalommal – jelen esetben angol nyelven – rendezte meg szolnoki székhelyén az Üzletember találkozó zártkörű rendezvényét azzal a céllal, hogy a beszerzési, logisztikai szakemberek számára alkalmat teremtsen a szakmai kapcsolatépítésre és támogassa a meghívott vendégek üzleti együttműködésének bővítését.

john A sikeresen zárult találkozóra gyártó és kereskedő cégek külföldi és magyar vezetőinek szűk csoportja kapott meghívást. A 12 meghívott vendéget számláló rendezvényt Karmazin György, a BI-KA LOGISZTIKA Kft. ügyvezetője nyitotta meg. A családias hangulatú rendezvény első részében John Staines, az Eagle Ottawa Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Supply Chain of the Eagle Ottawa Kft. címmel ismertette a szolnoki bőrülés-gyár ellátási lánc folyamatát. Ezt követően Gál István, a BI-KA LOGISZTIKA Kft. kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere a Transics flottamenedzsment rendszer működését és alkalmazását mutatta be élő-show keretében. Az előadásokat kerek-asztal beszélgetés zárta, mely lehetővé tette a partnerek közti üzleti kapcsolatok kiépítését. A pozitív visszajelzések alapján a következő Üzletember találkozóra márciusban kerül sor.

- BI-KA Logisztika -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes