Útban a csúcs felé- hatalmas az érdeklődés a magyar szélturbina körül

Nem várt intenzitású az érdeklődés a Kautéla Zrt. hazai fejlesztésű szélgenerátorával kapcsolatban. Az NRGens50 könnyen engedélyeztethető és óriási teljesítményű készülék, amely a valódi nagyfogyasztók igényeihez illeszkedik.

Nem várt intenzitású az érdeklődés a Kautéla Zrt. hazai fejlesztésű szélgenerátorával kapcsolatban. Az NRGens50 könnyen engedélyeztethető és óriási teljesítményű készülék, amely a valódi nagyfogyasztók igényeihez illeszkedik, évi akár 358 000 kWh energiatermelésével, amely világszerte kiemelkedő az 50 kW-os kategóriájú készülékek között. A magyar gyártású turbina kialakításánál ugyanakkor alapvető szempont volt a versenyképes ár, ami mellett az NRGens a hazai vállalkozások számára is kiemelkedően hasznos befektetés lehet.

A Kautéla Zrt. korlátozott ideig bevezető árkedvezménnyel és grátisz szolgáltatásokkal várja azokat a magyar és külföldi vállalkozásokat, közösségeket, önkormányzatokat, akik komolyan fontolgatják, hogy megújuló energiába fektetve takarítanák meg energiaköltségeik jelentős részét. Az NRGens család első tagjának, az NRGens50 nagyteljesítményű, kontinentális szélviszonyokra tervezett szélturbinájának gyorsan híre ment, és nap mint nap számtalan megkeresés érkezik a zöldenergia rendszerekkel már másfél évtizede foglalkozó magyar vállalkozáshoz. Érdemes tehát sietni annak, aki kedvezményesen kíván hozzájutni a „hazai szelek királyához”.

A cégvezető ugyanakkor még intenzívebb érdeklődésre számít a közeljövőben, hiszen azon felül, hogy a készülék most bevezető kedvezményekkel és ajándék 5 éves 7/24 órás ingyenes karbantartási szolgáltatással érhető a bevezetés időszakában, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is számítani lehet olyan speciális pályázati forrásokra, amelyek mellett különösen megéri a szélenergiába invesztálni Magyarországon. Már most, év elején is ajánlatos tehát magasabb fokozatba kapcsolni és már most előkészíteni a jövőbeni döntést amennyiben valaki a szélturbinák mellett teszi le a voksát, hiszen aki kimarad, lemarad.

„Mennyit ér a magyar szél?” kérdezi kampányában az NRGens50 szélgenerátort kifejlesztő magyar vállalkozás és biztosak vagyunk abban, hogy ez a kérdés ma egyre több és több zöldenergiában gondolkodó döntéshozó fejében fordul meg. „Az NRGens50 turbinával sokkal többet, mint hinné!” – csapja le a labdát a vállalat, márpedig ismerve a Kautéla Zrt. eddigi sikerprojektjeit úgy tűnik, nem viccelnek.

Forrás: Zöldtech

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes