Újabb bérlő választotta a Viktória Park Logisztikai Központot Üllőn

Egy az élelmiszeriparban ismert cég döntött úgy, hogy 2011 nyarától az üllői Viktória Parkba helyezi át raktár és logisztikai bázisát, egy hosszú távú bérlet keretében.

 

A bérlemény területe közel 4 000 m2, mely a raktár területek mellett magában foglalja az iroda és kiszolgáló egységeket is.” – mondta Pusztai Andrea, a Colliers International Hungary ipari ingatlan üzletágának társigazgatója.

Az ingatlan kiválasztásánál több szempont is előtérbe került, ilyen volt az elhelyezkedés, a magas műszaki tartalom, a flexibilitás és az ár érték arány is.

A Viktória Park Logisztikai Központ e kritériumoknak tökéletesen megfelelt, hiszen egy magas színvonalú új építésű raktár és iroda komplexumról van szó, mely az új 4-es és a régi 4-es főút csomópontjában helyezkedik el, közel az M0 új szakaszához és a nemzetközi repülőtérhez. A jelen bérleti tranzakció eredményeképpen földszinti raktár terület tekintetében a telítettség meghaladja a 60 %-ot.

A REM Ingatlan Zrt. fejlesztésében megvalósult, mintegy 41,500 m2 bruttó alapterületű épület a budapesti piac harmadik legnagyobb spekulatívan bérletre épített raktárcsarnoka.

A bérleti tranzakció lezárásában a Colliers International Hungary, mint a Bérbeadó kizárólagos ügynöksége vett részt.

H.B.

 

forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes