Új ügyvezető igazgató a trans-o-flex-nél

Ügyvezető igazgatót váltott a csomaglogisztikára specializálódott trans-o-flex Hungary Kft. Februártól Pesztericz Péter irányítja a céget, míg elődje, Josef Ecker a vállalat ausztriai anyavállalatánál, az Osztrák Postánál kapott megbízatást, a kelet-közép-európai régió fejlesztéséért lesz felelős.

tranzo.jpg

Pesztericz Péter a Széchenyi István Főiskolán diplomázott logisztikai szakirányon.

A Malévnál szerzett értékesítési tapasztalatai után a budapesti székhelyű Danton Kft.-hez került értékesítési igazgatóként. 2004-ben kezdett dolgozni a trans-o-flex Hungary Kft. jogelődjénél, a Road Parcel Kft.-nél, ő lett a cég értékesítési vezetője.

Pesztericz Péter.JPG

Az eredetileg magyar tulajdonú vállalkozást 2007-ben vásárolta meg az Osztrák Posta, ez magával hozta a vállalaton belüli struktúra-váltást és a névváltozást is: ekkortól Pesztericz Péter az értékesítés mellett a marketing terület vezetője is lett, 2008-tól pedig az ügyfélszolgálat is a hatáskörébe került.

Az elmúlt három évben a leköszönő ügyvezető irányításával, a helyi menedzsment csapat aktív közreműködésével számos projekt valósult meg a cégnél. Ezek közül a két legjelentősebb a jogelődök, a Road Parcel és a Merland Expressz összeolvasztása és a trans-o-flex Hungary Kft. új arculatának a kialakítása. Az új ügyvezető, Pesztericz Péter a cég ezen mozgalmas éveiben Josef Eckerrel együttműködve, jelentősen hozzájárult a trans-o-flex Hungary Kft. rendkívüli fejlődéséhez.
Pesztericz Péter arra a legbüszkébb, hogy a vállalatnál az ő irányítása alatt alakult át jelentősen az értékesítési részleg – kiépült egy üzletkötői hálózat és ezzel párhuzamosan egy adminisztrációs háttér alakult ki, amely lehetővé tette, hogy az ajánlatok kiadásától kezdve a szerződések kezelésén át az ügyfelek adatainak elektronikus rendszerben történő rögzítéséig leegyszerűsödjenek, és átláthatóbbá váljanak a munkafolyamatok.

Megtiszteltetés számomra, hogy épp egy ilyen izgalmas időszakban vehetem át a cég vezetését” – mondja kinevezéséről Pesztericz Péter. – „Terveink között szerepel, hogy bővítjük szolgáltatás-portfoliónkat, a webáruházas megrendelésekből generálódó magánszemélyeknek címzett kiscsomagos volumenben szeretnénk erősödni. Ezzel együtt a kereskedelmi viszonylatban szállított csomagos és nagyobb terjedelmű raklapos küldeménykézbesítés is kiemelt szolgáltatásunk marad, megerősítve ezzel kombinált áruszállítás pozíciónkat a belföldi piacon. Ezeken túlmenően új nemzetközi desztinációkat tervezünk bevezetni, a meglévő öt mellett további nyolc európai országba szállítunk majd csomagokat. Várhatóan ez évben új telephelyre költözik cégünk, és új, online adatforgalmat biztosító eszközök beszerzésére is sor kerül. Célunk változatlan: megkerülhetetlen és nyereségesen működő középvállalkozás legyünk a belföldi és az európai csomaglogisztikai piacon.

tranzo.jpg

A trans-o-flex Hungary

Az 1997-ben alapított, majd az Osztrák Posta által 2007-ben a Merland Expresszel együtt felvásárolt, csomaglogisztikára specializálódott Road Parcel a német trans-o-flex Schnell-Lieferdienst GmbH & Co. KG arculati elemeit és termékpalettáját átvéve csatlakozott 2009-ben a trans-o-flex Logistics Group-hoz – ezzel a lépéssel az Osztrák Posta a kelet-európai régióban működő leányvállalatainak szolgáltatását kívánta hosszú távon harmonizálni. A közel két éve trans-o-flex néven működő vállalat meghatározott időn belül, gyűjtőfuvarozási rendszerben továbbít ügyfelei számára dokumentumokat, kereskedelmi árukat és egyéb küldeményeket. A cég a 40 kg-nál kisebb tömegű, megcímzett és egyedileg azonosítható, kézzel mozgatható csomagok kézbesítése mellett a raklapos áruk szállítására specializálódott. A napi 6000 belföldi küldemény másnapi kézbesítéséért több mint százötven futár felel  .

K.H.

forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes