Új logisztikai központot épít Győrben a Rudolph-csoport

Mintegy 12 millió eurós beruházással épít száznál több embernek munkát adó új logisztikai központot Győrben a német Rudolph-cégcsoport – tájékoztatta a társaság pénteken. A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. korábbi – szintén az Audi-gyár közvetlen közelében lévő – telephelyét már nem tudták bővíteni, ezért döntöttek az új létesítmény kialakítása mellett – tudatták, jelezve: a munkálatok már februárban megkezdődtek.

Grämer László ügyvezető tájékoztatás szerint a több mint 20.000 négyzetméteres raktárcsarnok építése februárban kezdődött, az átadás tervezett időpontja idén augusztus.

A társaság emlékeztetett arra: a cégcsoport közel 20 éve van jelen Magyarországon. Szolgáltatásuk teljes körű logisztikai tevékenység. A magyar leányvállalat az országban öt helyen végez logisztikai szolgáltatást, 270 dolgozóval. Legfőbb ügyfelei közé tartozik az autóipari csatlakozókat előállító Veritas Dunakilitin és Téten, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarnerner Oroszlányban és az Audi Győrben. 2011 decemberétől már az új tatabányai telephelyen is magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

A Rudolph logisztikai cégcsoport forgalma tavaly elérte a 200 millió eurót. A vállalkozásnak 30 telephelye van Németországban, de Nagy-Britanniában, Bulgáriában, Oroszországban, Portugáliában, Lettországban, Luxemburgban és az Arab-félszigeten is jelen van.

Forrás: Tranzitonline

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes