Tömegközlekedés nélkül maradt Debrecen

titleNem először kellett leállítani a cívis város közösségi közlekedési hálózatát bombariadó miatt. A teljes járműflottát le kellett állítani csütörtökön délután.

Nem az első alkalommal adott hírt arról a debreceni közösségi közlekedést szervező DKV Zrt. arról, hogy ismeretlen telefonáló jelezte: bomba van a cég egyik járművén. Emiatt csütörtökön dél körül a teljes járműflottát leállították és a telephelyre rendelték, így a DKV teljes hálózatán megállt az élet. A tűzszerészek átvizsgálta járművek ugyan folyamatosan állnak vissza a forgalomba, de a káosz óriási és jó eséllyel csak másnap üzemkezdetre állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés a hajdúsági megyeszékhelyen.

Legutóbb hétfőn kellett hasonló intézkedéseket hozni, de akkor és eddigi ismereteink szerint ma sem találtak robbanószerkezetet a szakemberek.

1
A szakemberke éppen egy szóló kocsit vizsgálnak át, robbanószerkezet után kutatva

2

3

6

Hosszú sorban várnak a debreceni helyi buszok arra, hogy átvizsgálják őket a garázsban, az Intertanker Zrt. telephelyén a járműveket. Amelyiket ellenőrizték és nem találtak rajta robbanószerkezetet, visszaállhat a forgalomba
(fotók: Móricz Károly Péter)

Forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes