Tesco Expressz nyílik a Nyugatinál

Különleges akciókkal indul az új üzlet.

Péntek reggel nyit a legújabb Tesco Expressz áruház Budapesten, a VI. kerületi Eiffel téren. A Nyugati Pályaudvar szomszédságában található bolttal együtt országszerte immáron 21 kis formátumú bolttal rendelkezik az áruházlánc.

Május 21-én, pénteken nyitja meg legújabb Expressz üzletét Budapesten a TESCO-GLOBAL Zrt. Az új formátumú üzletek létrehozásával az áruházlánc célja, hogy a vásárlók minél kényelmesebben, a lakóhelyükhöz minél közelebb intézhessék bevásárlásaikat.  Mindezek mellett az Expressz-boltok megőrzik a hipermarketekben már megszokott kedvező árakat és kiváló minőséget. A kisebb, mintegy 230 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket – elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut és grillcsirkét kínál.
Az új üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Péntektől különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzletében.

(Forrás: elelmiszer.hu)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes