Településbörzét tart a Mercedes-Benz-gyár

A börzén 25 környező város, illetve község mutatkozik be.

A kecskeméti Mercedes-Benz-gyár dolgozóinak zártkörű településbörzét rendeznek az üzemben, ahol 25 környező város, illetve község mutatkozik be – közölte Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. marketing és PR-vezetője szerdán.

A június 12-én tartandó börzén Kecskemét 60-80 kilométeres körzetében található települések mutatkoznak be – mondta Sztipichné Kozári Edina, aki egyben a gyár szóvivője.

A standokon a konkrét lakhatási feltételektől kezdve, a települések infrastruktúráján át, a bejárási lehetőségekig a dolgozóknak közvetlenül alkalmuk nyílik megismerni leendő lakhelyüket – tette hozzá. Elsősorban családos dolgozóknak nyújthat segítséget a rendezvény, mert megtalálják a legkedvezőbb lakhatási, illetve bejárási lehetőséget.

Most két és fél ezren dolgoznak a gyárban, de év végére a létszám eléri a háromezret, és a munkavállalók egy része távolabbi településekről, megyén kívülről érkezett.

A Daimler AG március 29-én indította meg a termelést az új kecskeméti személyautógyárában. A Mercedes-Benz új kompaktautó-generációjának első termékeként a B-osztály került le a gyártósorról, az év második felében pedig megkezdődik egy négyajtós kupé, az új CLA-osztály próbagyártása is.

Forrás: MTI

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes