Több helyen áll meg Budapest és Miskolc között az InterCity

A torlódások elkerülése érdekében a Budapest és Miskolc között járó InterCity vonatok Füzesabony és Miskolc között minden állomáson és megállóhelyen megállnak, ugyanakkor a Füzesabony és Miskolc között járó személyvonatok nem közlekednek – közölte a vasúttársaság.

Mint írták: a viharos időjárás okozta károk miatt kedden a budapesti Keleti pályaudvar és a Nyugati pályaudvar között, egyebek mellett Miskolcot, Nyíregyházát és Szolnokot érintő InterCity vonatok, valamint a Keleti pályaudvar és Miskolc között közlekedő InterCityk helyjegy és pótjegy nélkül vehetők igénybe.
A már megváltott menetjegyeket, pót- és helyjegyeket szerda éjfélig kezelési költség levonása nélkül visszatérítik.
A Budapest-Miskolc vonalon, Mezőkövesd és Mezőkeresztes-Mezőnyárád állomások között az átvonuló vihar hétfő este fákat döntött a vasúti pályára, leszakította a felsővezetékeket, kidöntötte a tartóoszlopokat – olvasható a közleményben.

A MÁV szakemberei folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán. Bár kedd hajnalban dízelvonatatással egy vágányon megindult a forgalom, jelentős késésekre kell számítani. Várhatóan 18 órára tudják helyreállítani az egyik vágányon villamos vontatással a közlekedést, a másikon pedig előreláthatólag holnap reggel – fűzték hozzá.
Mint közölték: kidőlt fák leszakították a felsővezetéket Felsőzsolca és Hernádnémeti-Bőcs között is. Azon a szakaszon jelenleg csak egy vágányon, váltakozó irányban járhatnak a vonatok, ezért további késések várhatók.

Forrás: inforadio.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes