Tamara Mądra nyerte a „ProLogis a legjobbért” díjat

A díjat idén ötödször, a Poznań-i Logisztikai Iskola évnyitójával egy időben adták át, a 2009/2010-es tanév legjobb frissdiplomás növendékének.

A tekintélyes címet, a 4 000 zlotyis jutalmat és az emlékdiplomát a ProLogis és a Poznań-i Logisztikai Iskola a BA diplomás Tamara Mądra-nak ítélte.

Tamara Mądra hat szemeszteres menedzsment BA képzésen végzett, befektetési projektmenedzsment és létesítménymenedzsment szakon, tanulmányi átlaga 4,6 volt, BA disszertációját „Kiváló”-nak minősítették. A többi jelölt közül sportteljesítményével, szociális és jótékonysági tevékenységével magaslott ki.

A Corlog Diákok Logisztikai Tudományos Körének elnökeként két diákkonferencia szervezését koordinálta, ezek: a Városi Logisztika és a Fiatal Logisztikusok Nemzetközi Fóruma.

Szintén felelős volt a Tudományos Kör munkájának ütemezéséért és pénzügyeiért, beleértve a költségvetés menedzselését. A 2008/09-es tanévben tagja volt a WSL diákönkormányzatának, ahol feladata volt a Juwenalia (ez egy évente megrendezésre kerülő diák ünnep Lengyelországban) és a kulturális élet koordinálása. 2008-ban Tamara Mądra a Juwenalia poznań-i szervezőbizottságában az általános igazgatóság titkára is volt. Vezető tagja volt az iskola úszócsapatának, 2008-ban 50 méteres pillangóúszásban bronzérmet nyert a Nem Állami Egyetemek Főiskolai Bajnokságán. Tanulmányai alatt sok helyen volt gyakornok, beleértve egy marketing- és egy ingatlanügynökséget is. Az Erasmus nemzetközi csereprogram keretében Finnországban töltött szemeszter további előnyt és tapasztalatokat jelentett.

„Rendkívül nehéz volt kiválasztani a legjobb végzőst, kiemelni egyet a sok, ambiciózus fiatal közül, akik részt vettek a versenyen” – mondta Marta Tęsiorowska, a ProLogis közép-kelet európai marketing és kommunikációs alelnöke. „A kiemelkedő tanulmányi előmenetel nem az egyetlen kritérium. Értékeljük a diákok részvételét az iskolán kívüli tevékenységekben, kreatív, szorgalmas és elkötelezett diákokat keresünk. Gratulálunk Mądra kisasszonynak ahhoz a képességéhez, hogy kombinálni tudja a tanulmányait a rengeteg iskolán kívüli projekttel.”

Ötödik éve került megrendezésre a „ProLogis a Legjobbért” verseny a Poznań-i Logisztikai Iskola legjobb diplomásai között. A pályázat célja, hogy támogassa az ambiciózus és szorgalmas fiatalokat és segítsen elindítani karrierjüket. Motivációt és sikerélményt ad az iskola diákjainak, akik három kategóriában pályázhatnak: Legjobb BA Szakdolgozat, Legjobb MA Szakdolgozat és Legjobb Végzős.

A Legjobb Végzős a legátfogóbb kategória a „ProLogis a Legjobbért” versenyben. A Legjobb Végzős címet elnyert diákoknak nem csak az átlagon felüli tanulmányi eredményt kell nyújtaniuk, hanem kiemelkedő fejlődést a szociális tevékenység, a sportteljesítmények, hobbik stb. területén is.

„Tamara Mądra számos terülten végzett kemény munkájával és lenyűgöző teljesítményével érdemelte ki a címet. A tanulmányai során fejlesztett multidiszciplináris képességeivel egészen biztosan kiváló eredményeket fog elérni karrierje során” – tette hozzá Wojciech Zalewski, a Poznań-i Logisztikai Iskola szóvivője. „Büszkék vagyunk Tamara Mądra-ra, csakúgy, mint a többi végzős versenyzőre, akiknek a teljesítményét nem lehet túlértékelni. A ProLogis-szal való együttműködésünknek köszönhetően tudjuk díjazni iskolánk legjobb végzőseit, miközben bátorítjuk fiatalabb diákjaink fejlődését és aktivitását számos területen.”

A versenyen való részvétel előfeltétele a 4,53 feletti tanulmányi átlag, és a jelölteknek ki kellett tölteniük egy iskolán kívüli tevékenységeket körvonalazó versenyűrlapot is. A pályázatot elbíráló Versenybizottság a Poznań-i Logisztikai Iskola, a Diákönkormányzat, a Logisztikai és Raktározási Intézet, valamint a ProLogis képviselőiből állt össze.

Sz.Á.

Forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes