Száz új munkahelyet tervez létrehozni hazánkban a Siemens

Bő száz munkahelyet tervez létrehozni Magyarországon az elkövetkező másfél évben a Siemens, amelynek központi épületegyüttese újabb zöldtetővel gazdagodott.

A Siemens AG elnök-vezérigazgatója, Peter Löscher magyarországi látogatása alkalmával átadta a Siemens-központ épületegyüttesén kialakított zöldtetők legújabb darabját, mellyel együtt a telephelyen található zöldtetőterület elérte a 3500 négyzetmétert.

A zöldtető hivatalos átadása a Peter Löscher budapesti látogatása alkalmából szervezett események és találkozók sorába illeszkedett. Az elnök-vezérigazgató megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel, Tarlós István főpolgármesterrel, és a vállalatcsoport dolgozóival is találkozott a Siemens Erőműtechnika Kft. gyárában.

A budapesti vezérigazgatói látogatás jelzi, hogy a Siemens továbbra is vonzó területnek tekinti Magyarországot, főleg az itt rendelkezésre álló versenyképes, költséghatékony és magasan képzett munkaerő miatt. A vállalat az országban több mint 2000 főt foglalkoztat, tavaly 100 új munkahelyet teremtett, és további bő százat tervez létrehozni az elkövetkező másfél évben. A Siemens Magyarország emellett mintegy 3000 partnerrel, beszállítóval, alvállalkozóval működik együtt.

A vállalat törekvése, hogy a környezeti fenntarthatóság terén élenjárók legyenek, emellett a hatékonyság növelése érdekében is lépéseket tesz. A Siemens Transzformátorgyár 2011. április 1-jén összeolvadt a Siemens Zrt.-vel, a Siemens Erőműtechnika Kft. integrációjára pedig október 1-jével kerül sor. E fúziókkal megszilárdul a magyarországi tevékenység, ezáltal a piaci működés is hatékonyabbá válik, valamint növekszik a Siemens, mint munkaadó vonzereje.

Forrás: hrportal.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes