Portálszerkezet-építés: forgalomkorlátozás az M0-s autóúton

header200[1]

Egy 2010 decemberében bekövetkezett baleset során egy kamion kidöntötte az M0-s autóút 28,6 km-szelvényében található táblatartó portálszerkezetet, melynek újjáépítésére ezen a hétvégén kerül sor. A július 2. (szombat) reggel 7 órától július 3. (vasárnap) este 10 óráig tartó munkálatok idejére az alábbi forgalomkorlátozás lép életbe:

- az M5 autópálya Budapestről kivezető oldaláról nem lehet felhajtani az M0 autóút déli szakaszára az M1 és M7 autópályák felé.

- Az autósok az M5 autópályán továbbhaladva az M0-M5 gyáli csomópontban található körforgalomban Budapest felé vissazfordulva hajthatnak az M0 autóút déli szektorára. A sárga táblákkal is jelzett terelőút díjmentesen vehető igénybe a munkálatok idején.

- Az M0 autóút ellenkező oldalán (az M1 felől az M5 felé) a 28,5 km szelvényben a külső sávot fogják lezárni a jelzett időpontban. A lezárás ellenére az M5 autópályára minden irányba fel lehet majd hajtani.

A portálszerkezet építését – a technológiai idők betartása miatt – több ütemben kell végrehajtani, ezért a későbbiekben további forgalomkorlátozások várhatóak (hétvégenként, illetve az éjszakai órákban).

 

forrás: autopalya.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes