PERSPEKTÍVA 2009

Az idei év sem múlik el Perspektíva nélkül: a graphIT Kft. most ősszel is megrendezi hagyományos éves szakmai konferenciáját, a PERSPEKTÍVA 2009-et.

Felsorolunk 10 érvet, amiért nem érdemes kihagyni ezt az októberi eseményt.
A Perspektíva rendezvények hagyományainak megfelelően az idei évben is számos újdonság várja a résztvevőket. A CAD/CAM termékeink iránt érdeklődők számára a Solid Edge és az Edgecam szekció kínál majd szakmai csemegéket. Bemutatják a Solid Edge ST2 tervezőszoftver legújabb verzióját, amelynél a Siemens egyedi szinkronmodellezési technológiája újabb alkalmazási területeket is támogat, megnövelt funkcionalitással, illetve új integrált modulként megjelenik a Solid Edge Simulation az ST2-ben.
A Planit cég Edgecam forgácsoló és Radan lemeztechnológiai CAM rendszerének is legújabb, 2010 R1 verzióját is megismerhetik a résztvevők. A Tecnomatix szekcióban a digitális gyártás három területe lesz középpontban: a raktározás és logisztika, a digitális gyártás és a valós gyárgyártás összekapcsolása, mint a Siemens erőssége, valamint az ergonómia. A graphIT Kft. a konferencián mutatja be első alkalommal a Siemens PLM integrált CAD/CAM/CAE csúcsrendszerét, az NX új verzióját, az NX7-est. E szoftvermegoldás középpontjában a szinkronmodellezési technológia és az új HD3D beépített PLM grafikus környezet áll. Valamennyi szoftverbemutató hátterét a Teamcenter PLM rendszer biztosítja majd.

 
A cikk részletei –>

- gyartastrend.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes