Orangeways: ingyenes, légkondicionált buszokkal a Hungaroringre

A Hungaroring Sport Zrt. az idei évben a Orangeways Zrt.-t bízta meg a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatásaival. Ennek megfelelően a Formula 1TM ENI Magyar Nagydíj belépővel rendelkező nézői 2011. július 29–31. között a komfortbusz-szolgáltatásairól ismert hazai cég által szervezett, ingyenesen igénybe vehető járművekkel juthatnak el Budapestről és a HÉV Mogyoród elnevezésű megállójából a verseny helyszínére.

Az Orangeways – a Volánbusszal együttműködve – a mogyoródi versenypálya megközelíthetőségét az Árpád híd autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV Mogyoród elnevezésű állomásáról induló járatokkal biztosítja majd. Egy további járat gondoskodik a helyszín egymástól távol található létesítményeinek gyors eléréséről.
„Nagy hangsúlyt helyezünk az utasok színvonalas kiszolgálására – tájékoztatott Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója. – Az eddigi tapasztalatok szerint a versenyek idején gyakori a kánikula, ezért a korábbi gyakorlattal szakítva eleve csak modern, légkondicionált járműveket állítunk forgalomba, amelyeken elektronikus utastájékoztató rendszer segíti a könnyebb eligazodást. A honlapunkon is elérhető menetrendről és egyéb ügyekről a szolgáltatás ideje alatt megerősített ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást nyújt majd.”

Az Árpád híd (Volánbusz-pályaudvar) és Mogyoród központ (Templom tér) között közlekedő járat járművei pénteken 15-20, szombaton és vasárnap 6-8 percenként követik egymást. A pályára az edzésnapokon 7:30 és 11:00 óra között, a verseny napján 7:30 és 12:00 óra között indulnak a buszok. Visszautazni pénteken és szombaton 16:00 órától 19:00 óráig, míg vasárnap 16:00 és 17:30 között lehet majd a délelőttivel azonos sűrűségben közlekedő buszokon. Napközben mindkét irányban 30 percenként közlekedő buszokat vehet igénybe, aki a kezdés után kíván kiérkezni a pályára, vagy az aznapi program végét nem várja meg.
Fontos változás, hogy idéntől a járatok útközben a korábban megszokott megállókhoz legközelebbi Volánbusz-megállókban állnak meg – közös megállók esetén azonos helyen, egyébként legfeljebb 30– 50 méterre a korábbi években használt BKV-megállóktól. További újdonság, hogy e járat valamennyi járműve a Volánbusz Újpest Városkapu autóbusz-állomásán is megáll majd.

A második járat a HÉV-vel érkezőket szállítja szintén a mogyoródi Templom térig. A HÉV-járatok menetrendjéhez igazodó buszok egész nap közlekednek. A harmadik járat a VIP-vendégeket szállítja a promóteri parkolótól a pálya főbejáratáig és vissza.

Az Orangeways telefonos ügyfélszolgálata üzemidőben folyamatosan elérhető lesz a 06-30-830-96-96-os telefonszámon. Frissülő információ a www.orangeways.com honlapon található.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes