Már 100%- ban a Rail Cargo végzi a fuvarozást Bükkábrány és Visonta között

Márciustól már a Rail Cargo Hungaria saját mozdonyvezetői közlekedtetik Bükkábrány és Visonta között a vállalat mozdonyaival vontatott napi 9 vonatpár vonat szerelvényeit. Mindez újabb mérföldköve a társaság önálló vontatási képesség kiteljesedésének.

Tavaly december közepétől három Taurus-Siemens villanymozdonyt (a képen látható) már üzembe állítottak az adott szakaszon. Vezetésüket március közepe óta a vállalat saját mozdonyvezetői végzik, így már 100%-ban a Rail Cargo Hungaria fuvarozza az évi több millió tonna árut a Bükkábrány és Visonta közötti közel 70 km-es távon.

Az eddigi tapasztalatok rendkívül kedvezőek. A Rail Cargo Hungaria szolgáltatási színvonalával a bükkábrányi bánya, mint berakóhely és a visontai kirakóhely is teljes mértékben elégedettek.

Ennek egyik fő oka, hogy a fuvaroztatás teljes körű átvételével a vállalat garantálni tudta a rugalmasabb, és tervezhetőbb szolgáltatást, többek között azáltal, hogy a felesleges gépmenet kiküszöbölésével biztosítani tudták, hogy ne legyen a szállítás során kieső idő.

A vállalat további célkitűzései, hogy a közeljövőben bevezetik a menetrend szerinti közlekedtetést, ezáltal is jobban igazodva az ügyféligényekhez és még kiszámíthatóbbá, átláthatóbbá téve a fuvarozás időzítését és ütemezését.

 A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes