Mi is segítjük a szolnoki fiatal vállalkozókat

Támogatóként cégünk is részt vett a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének alakuló ülésén. A nonprofit szervezet célja, hogy összefogja és segítse a fiatal vállalkozókat, biztosítva számukra a szakmai hátteret és a kapcsolati tőkét. A szolnoki bizottság törekvéseit a BI-KA Logisztika Kft. is igyekszik lehetőségeihez mérten mindenben segíteni.

clip_image002[5]

Hazánkban jelenleg kevés fiatal próbál saját vállalkozásba fogni, de akik belevágnak, azok minden követ megmozgatva igyekeznek megvalósítani terveiket. Ilyen ambiciózus és lelkes cégvezetőt választottak a FIVOSZ szolnoki bizottságának elnökéül Ádám Csaba személyében, aki már több éve szoros együttműködésben áll a BI-KA Logisztika Kft –vel is.

Az újonnan alakult bizottság független fórumként kívánja összefogni és érdemben segíteni megyénk vállalkozó kedvű 18 és 35 év közötti fiataljait, hidat képezve a ma és a jövő üzletemberei között. A soron következő generáció szakmai támogatása cégünk irányelveivel is teljes mértékben megegyezik, ezért a szervezet támogatása nem lehetett kérdés számunkra.

Aki bővebb információt szeretne kapni a FIVOSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetéről írjon a szolnok@fivosz.hu email címre vagy keresse fel a szövetség központi honlapját: www.fivosz.hu.

clip_image002

Képen: Ádám Csaba, a FIVOSZ Jász-Nagykun Szolnok megyei bizottságának elnöke

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes