Megkötésre került a legnagyobb raktárbérlet 2009-ben

Szeptember végén megkötésre került a 2009-es év eddigi legnagyobb területű raktárbérleti tranzakciója. Az Auchan Magyarország Kft. hosszú előkészítési folyamatot és tender kiírást követően döntött úgy, hogy logisztikai tevékenységének bővítését a jelenlegi üllői operációja közvetlen közelében, a nemrégiben elkészült a Viktória Park Logisztikai Központban helyezi el.

A REM Ingatlan Zrt fejlesztésében megvalósult, mintegy 41,500 m2 bruttó alapterületű épület a budapesti piac harmadik legnagyobb bérletre épített raktárcsarnoka, melyből az Auchan 18,200 m2 területet kötött le.
Boncsér Péter, az Auchan logisztikai és áruellátási lánc igazgatója elmondta, hogy ezen terület bérlése egy nagyobb volumenű jövőbeni logisztikai fejlesztés első lépése volt, melyet rövidesen több hasonló beruházás fog követni. Az üllői bérelt terület közelségén túl a partnerek rugalmassága is szerepet játszott – a bérleti kondíciókon túl – a választásban.
A fejlesztő REM Ingatlan Zrt részéről Vancskó László vezérigazgató nyilatkozott: “Nagyon örülünk az Auchan bérletnek, mely azt mutatja, hogy a válság idején is lehetséges egyedi fejlesztést megvalósítani, a Viktória Park bizonyítottan ilyen. Reméljük, hogy az épület fennmaradó területének bérbeadása is sikeres lesz, melyre több érdeklődővel is tárgyalást folytatunk.”
Az ügyletben a Colliers International ingatlan tanácsadó cég budapesti irodája működött közre, mint a bérbeadó kizárólagos bérbeadó ügynöksége.

- Colliers International -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes