Magyarországi szerződéseket hosszabbított meg a ProLogis

A ProLogis két, összesen körülbelül 14 700 négyzetméter modern raktárterületről szóló bérleti szerződést hosszabbított meg Magyarországon.

A ProLogis Park Budapest-Sziget 2 400 négyzetméteres területének bérléséről szóló megállapodás egy nemzetközi piacvezető műanyag- és rost termékeket gyártó vállalattal.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a két bérleti szerződés meghosszabbítását" – mondta Kemenes László, a ProLogis magyarországi képviselője és alelnöke. "Ügyfeleink professzionális kiszolgálása üzleti tevékenységünk egyik kulcsfontosságú eleme. Ez a két szerződéshosszabbítás is bizonyítja elkötelezettségünket a kölcsönösen előnyös, gyümölcsöző hosszú távú kapcsolatok iránt."

A ProLogis Harbor Park egy 11 épületből, több mint 132 000 négyzetméter disztribúciós területből álló, stratégiai elhelyezkedésű modern logisztikai központ. A park az M6-os autópályánál található, 2,5 kilométerre az M0-ás körgyűrűtől.

A ProLogis Park Budapest-Sziget egy modern disztribúciós park, amely hét épületében összesen körülbelül 120 500 négyzetméter ipari területet foglal magában. A park további 50 200 négyzetméter új fejlesztéshez elegendő területtel rendelkezik. A stratégiai elhelyezkedésű park Budapest központjától 17 kilométerre délre, az M0-ás körgyűrű mellett található, amely gyors elérést biztosít a nemzetközi repülőtérhez, valamint az M1-es, az M7-es és az M5-ös autópályákhoz.

A ProLogis magyarországi portfoliója összesen 6 disztribúciós park 29 épületében több mint 485 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában.

Forrás: Szezám Kft.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes