Logisztikai központot adtak át Kecskeméten

Európai uniós pályázati támogatással, az Új Széchenyi Terv keretében, másfél milliárd forintos beruházással logisztikai és szolgáltató központot adtak át csütörtökön Kecskeméten.

Az Agropack Trio Kft. a tulajdonában lévő kecskeméti iparterület rehabilitációjával, egy 10 ezer négyzetméteres logisztikai és szolgáltatóközpontot alakított ki.
Vancsik József, az Agropack Trio Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a gazdasági társaság főként agroipari termékek, kemikáliák raktározásával, illetve bérraktározásával foglalkozik. A raktározási tevékenységen túl jelentős bevételi forrás a vállalkozás számára a műtrágyák és növényvédő szerek csomagolása, bércsomagolása és forgalmazása is
Az igazgató hangsúlyozta: a társaság raktározási kapacitása 90-100 százalékban kihasznált, és főként a csúcsidőszakokban gyakran már nem képes kiszolgálni a piaci igényeket.
A logisztikai központ nemcsak a nagykereskedők felé kíván nyitni, ezért kialakítanak egy 1.400 négyzetméter alapterületű kiskereskedelmi árúraktárat és a hozzá kapcsolódó 500 négyzetméteres gyorsraktárat is a területen. Emellett 600 négyzetméteres területen létrehoznak egy korszerű csomagolóüzemet, valamint 1.400 négyzetméteres szolgáltató- és irodaházat is építenek.
Vancsik József az MTI-nek elmondta: az elmúlt évben 300 millió forintos árbevételt realizáló gazdasági társaság társaság jelenleg 14 embert foglalkoztat, és létszámbővítést terveznek.

Forrás: MTI

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes