Közlekedési partnert választ a TóPark

A TóPARK újabb tendert hirdet meg, ezúttal személyszállítási szolgáltatók körében versenyeztet.

A cél a városközpont teljes körű belső közlekedésének megszervezése és működtetése, továbbá a már jelenleg is működő Budapest-TóPARK buszközlekedés járatainak sűrítése, a közösségi közlekedés szolgáltatásainak fejlesztésével. A személyszállítási szolgáltatás jogáért indulók a napokban vehetik fel a nyílt pályázati kiírást, és július 20-ig adhatják le ajánlataikat a TóPARK Városközpont Üzemeltető Kft. (TVÜ) részére.

Budapest és a TóPARK között már jelenleg is működik a BKV és a MÁV által üzemeltetett busz- illetve vonatközlekedés: a BKV 272-es járata szállít a városközponthoz 15-20 perces járatsűrűséggel, a MÁV szerelvényei közül pedig ezen a vonalon járnak országosan a legmagasabb színvonalú Bombardier kocsik.

A városközpont 2011-es, első és második negyedéves megnyitásával egy időben további szolgáltatások indulnak, kiegészítve a jelenleg működő közlekedési eszközöket.
A TóPARK olyan partnerrel kíván szerződni napi, körülbelül tízezres közönségének kiszolgálására – köztük az irodák és apartmanok bérlői, az éttermekbe, üzletekbe érkezők stb. -, aki biztosítja a városközpont belső autóbuszos közlekedését, és további járatokkal sűríti a közlekedést a Déli pályaudvartól.

A leendő szolgáltató prémium minőségű, maximum 5 éves, alacsonypadlós, légkondicionált  járműflottával kell rendelkezzen; a buszok felszereltségéhez elektronikus leolvasó rendszer (mágnes vagy chipkártya olvasó) kell tartozzon, és LCD monitor, DVD vagy HDD alapú lejátszókat kell alkalmazniuk az utastájékoztatásban. A jegy- és bérletrendszer üzemeltetése, a járművek karbantartása, a kezelői személyzet biztosítása, és a panaszkezelési rendszer működtetése természetesen része az elvárt szolgáltatásoknak.

A TóPARK környezettudatos koncepciójához híven előnyben részesíti a hibrid meghajtású vagy környezettudatos üzemanyaggal működő járműveket.

A szolgáltatás minőségét a megbízó folyamatos elégedettség vizsgálattal követi, a szolgáltatás minőségét a TóPARK Üzemeltető Kft. szakemberei és a bérlők egyaránt véleményezik. Amennyiben a megbízó az együttműködéssel elégedett, és az üzemeltető a felállított értékelési rendszer követelményeinek megfelelt, a kiválasztott cég a szerződés meghosszabbításával folytathatja a munkát, a szolgáltatási színvonal folyamatos fejlesztése mellett.

Forrás: iroda.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes