Közel 20 ezer négyzetméteres megállapodást hozott tető alá a Prologis

A Prologis, Inc., a globális vezető ipari ingatlan tulajdonos, üzemeltető és fejlesztő vállalat, megújította bérleti megállapodását a Fiege-vel, Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatójával. A megállapodás tárgya 19 135 négyzetméter a Prologis Park Budapest-Harbor területén. A tranzakció eredményeképpen a Fiege egy tető alatt konszolidálta pozícióját a parkban.

„A Fiege-vel az egész régióban kialakított partnerségünk eredményeképpen voltunk képesek számos épületből egy tető alá konszolidálni az általuk bérelt területet. Amellett, hogy ez hatékonyabb működést tesz lehetővé, versenyelőnyt is jelent a kihívásokkal teli üzleti környezetben” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi és romániai képviselője. „Ezzel a megközelítéssel még a legkompetitívebb piacokon is elértük a 85%-os kihasználtságot, amíg az első negyedév piaci átlaga 79% volt.”

„A Fiege integrált és komplex ellátási lánc megoldásokra specializálódott számos különféle iparágban. Magas minőségű szolgáltatásunk több üzleti lehetőséget is generált új ügyfelekkel. Nagyon elégedettek vagyunk létesítményükkel a Prologis Park Budapest-Harbor területén. A helyszín és az új épület minden, a napi működésünk során felmerülő jelenlegi, és jövőbeni logisztikai elvárásunkat kielégíti” – mondta Hepp Gergely, a Fiege magyarországi vezetője. „A Prologisprofesszionális ügyfélszolgálati csapata, és rugalmas hozzáállásuk segítségével a bérleti megállapodás megújításakor egy létesítményben tudtuk konszolidálni területünket.”

A Prologis Park Budapest-Harbor tizenegy épületében több mint 132 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában. A park a XXII. kerületben, Budapest déli határán található, 12 kilométerre a központi üzleti negyedtől, a 6-os út és az M6-os autópálya között, csak 2,5 kilométerre az M0-ás körgyűrűtől, amely közvetlen kapcsolatot jelent a repülőtérrel.

A Prologis további ügyfelei a parkban az Anda Present, a Budapest Papír, a Hopi, a Lekkerland, a Ringier és a Sanofi Aventis.

A Prologis magyarországi portfóliója több mint 495 000 négyzetméter ipari területet foglal magában, öt park a budapesti régióban (Gyál, Harbor Park, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Budaörs), egy pedig Hegyeshalomban található. A Prologis vezető ipari ingatlan szolgáltató a közép- és kelet-európai régióban, portfóliója 3,5 millió négyzetméter területet foglal magában 38 disztribúciós parkban (2012. március 31-i adatok szerint).

Forrás: Prologis

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes