Kiváló logisztikai megoldásokat keresnek

Kiemelkedő logisztikai projekteket keres a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT). A társaság 2005 óta hirdet pályázatot a Logisztikai Kiválóság Díj elnyerésére vállalkozások, közintézmények és kisebb munkacsoportok számára.

A díj odaítélésének célja az innovatív, eredeti logisztikai ötletek, megoldások, koncepciók elismerése és bemutatása a széles szakmai nyilvánosság előtt. A pályázat győztese jelölhető az Európai Logisztikai Szövetség (ELA) évente meghirdetett The European Award for Logistics Excellence díjára, a szakmai kiválóság legmagasabb szintű nemzetközi elismerésére.

Tavaly összesen hét pályázat érkezett a felhívásra, köztük olyan nagyvállalatoké is, mint például a Henkel vagy az Orion. 2009-ben a díj történetében először egy kisvállalkozás, az I-COM Kft. eredményei voltak a legkiemelkedőbbek. A társaság Logisztikai Kiválóság Díját korábban a MATÁV Rt., a National Instruments Europe Kft., a DHL, a MOL, a Hungarorak Kft. és a Richter Gedeon Nyrt. nyerte el.

További információ a pályázatról az MLBKT honlapján érhető el.

Holics Szilvia
kommunikációs és marketingvezető

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT)

Iroda: 1061 Budapest, Király u. 12.

Tel./Fax: +36 1 267 8740
Mobil: +36 20 529 2323

E-mail: szilvia.holics@logisztika.hu

Weboldal: www.logisztika.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes