Kiállítói hitek és tévhitek!

Sokan érdeklődtek a Logi-Tech 2009 kiállítással kapcsolatban a részletek iránt. Íme néhány a kiállítói hitek és tévhitek közül.


Kérdezték, hogy mennyire kell full extrás informatikai háttér, -felszereltség és -tudás, hogy valaki kiállító legyen.

Nos, egy átlagos informatikai felszereltségű cég, átlagos számítástechnikai ismeretekkel rendelkező munkatársaival könnyedén megoldhatja sikeres részvételét.

Mások azt kérdezték, hogy biztosan működni fognak ezek a standok, a konferenciaterem, élnek a hozzászólások?

Igen, biztosan jól fognak működni. A kifejezetten a Logi-Tech kiállítóinak kifejlesztett virtuális standoknak, tárgyalóknak, termeknek működniük kell, mert a technológia kipróbált, és minden kiállító technikai támogatást kap munkatársainktól már a felkészülés időszakában, de a rendezvény nyitása előtt különösen. A kapcsolatokat beállítják, a működést lepróbálják, mindent ellenőriznek kollégáink, hogy véletlenül se legyen fennakadás.

Néhányan aggódtak, hogy a virtuális kiállítást biztos csak a gazdag cégek engedhetik meg maguknak.

Meg kell nyugtatnom mindenkit, hogy ez nem így van. Ami a fizetnivalót illeti, a hagyományos kiállítások költségeinek tört részébe kerül a virtuális kiállításon és a konferencián való részvétel, és akkor még nem is vettük figyelembe a máshol jelentkező megtakarításokat.

Mivel a standot otthonról lehet berendezni, a látogatókat az irodában lehet várni, nem lesz útiköltség, napidíj, szállásköltség, stb. Nincs szállítási költség, mivel nem kell a mintadarabokat, eszközöket oda-vissza szállítani. Nem kell hoszteszeket fizetni, hogy a prospektusokat osztogassák, mert a virtuális prospektustartóból, csak egyszerűen ki kell emelni. Le lehet tölteni a katalógusokat, árjegyzékeket, fotókat, egyéb ismertetőket. A prospektusok legyártásának költsége is elmarad, ami nem kis összeg, ismerve az egeket ostromló nyomdai árakat.

Most csak néhány kézenfekvő dolog jutott eszembe, de biztos van még jó néhány. A megtakarításokhoz mi szervezők is szeretnénk hozzájárulni. Ezért a szeptember 10-én éjfélig beérkező megrendelésekből 10% kedvezményt kap minden kiállító.

Talán még mindig van akiben felmerül a kérdés. Nem kockázatos egy ilyen új dologban részt venni?

Ezt mindenki döntse el maga. Mindenesetre mi szervezőként 100%-os megelégedettségi garanciát vállalunk. Ha kiállítóként nem lesz elégedett szolgáltatásainkkal visszafizetjük Önnek a teljes részvételi díjat.

Végül, mit tegyen, hogy kiállító lehessen az 1. Közép-Európai Virtuális Logisztikai kiállításon, a 8. Logi-Tech-en?

1. Írja meg érdeklődését az info@logi-tech.hu címre, és mi részletes ismertetőt küldünk, vagy

2. hívjon bennünket a 06-1-306-1542, vagy a 06-1-306-1596 telefonszámon és mi intézzük a további lépéseket.

Ne halogassa tovább jelentkezést, mert 10%-os kedvezményünk csak szeptember 10-ig él.

Legközelebb a technikai felkészülésről fogok írni és arról, hogy hol, hány helyen és hogyan hirdetjük a kiállítást, hogy minél több látogató jöjjön a kiállításra.

Várom érdeklődését és jelentkezését a legszuperebb kiállítói csapatba.

Üdvözlettel, Fenyves Júlia kiállítási igazgató

logi-tech.hu ->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes