Kiket kerestek az ELTE állásbörzéjén?

Mintegy háromezer hallgató látogatott el az Eötvös Loránd Tudományegyetem kétnapos állásbörzéjére, a kiállító cégek elsősorban aktív nyelvtudással és jó kommunikációs képességekkel rendelkező fiatalokat kerestek – közölte az egyetem pénteken az MTI-vel.

A szervezők a csütörtök zárult börze mérlegét megvonva kiemelték: a kiállító cégek elsősorban aktív nyelvtudással, megalapozott ismeretekkel, jó kommunikációs és prezentációs készséggel rendelkező, innovatív gondolkodású fiatalokat kerestek. A szakmai ismeretek mellett a munkaadók sok esetben kompetenciák és képességek alapján kívánták megismerni potenciális új munkatársaikat, így azoknak a végzős hallgatóknak is lehetőségük nyílt az érvényesülésre, akik munkaerő-piaci szempontból kevésbé népszerű szakokon végeztek.

A betöltendő állások között volt többek közt informatikus, pályázatíró, projektmenedzser asszisztens, kontroller, ügyfélkapcsolati munkatárs. Kerestek még szoftverfejlesztő, koordinátor, HR munkatárs, pénzügyi munkatárs, logisztikus, szociális munkás, gyógypedagógus és katonai légijármű-vezető pozícióra is dolgozókat. A kínált kezdő fizetés bruttó 120 ezer és bruttó 350 ezer forint között alakult.

A munkaadók és a szervezők kifejezetten pozitívan értékelték, hogy nemcsak az ELTE hallgatói, hanem más nagy egyetemek, így többek közt a Budapesti Corvinus Egyetem és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem diákjai és végzettjei is ellátogattak az ELTE Állásbörzére.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes