Kassán épít a Goodman

A világ egyik legnagyobb autóipari alkatrészgyártója számára épít ipari létesítményt Szlovákiában a Goodman

A 21 162 négyzetméteres, ipari és irodai tereket is magában foglaló épület a kassai repülőtér közvetlen közelében épül, és az elmúlt 18 hónap legnagyobb beruházása Kelet-Szlovákiában. Az ügylet a Colliers International ipari ingatlan részlegének közreműködésével jött létre. A fejlesztés a Goodman 16 millió eurós befektetésével, 5 hónap alatt valósul meg.

Kassán épít a Goodman

Török Zsombor, a Goodman Szlovákiáért, Magyarországért és Csehországért felelős regionális igazgatója kifejtette: “A fejlesztés üzleti tevékenységünk meghatározó eleme, a nagyszabású, komplex beruházások terén szerzett szakértelmünk pedig kiemelkedő. A Goodman széleskörű fejlesztési tapasztalata és ügyfélközpontú szemlélete garantálja, hogy ügyfelünk továbbra is fő tevékenységére összpontosíthat, cégünk pedig minőségi létesítményt hoz létre számára.”

Szakértők komoly fejlődési potenciált jósolnak Kassának és környékének. “A régió egyre vonzóbbá válik további logisztikai vállalatok, valamint könnyűipari gyártó cégek számára is. Számos hasonló profillal rendelkező társaság máris jelezte érdeklődését a térség iránt” – árulta el Martin Varačka, a Colliers International szlovákiai ipari ingatlanügynökségének igazgatója.
A bérlő képviseletét a Colliers International látta el. Piackutatást és területfelmérést végeztek, valamint tárgyalásokat folytattak a fejlesztőkkel, előkészítették a szerződéseket és műszaki dokumentációkat.

A projekt kedvező fogadtatásra talált a kassai önkormányzat illetékeseinél is, akik aktívan részt vettek a tömegközlekedési kapcsolatok kiépítésében és a térség forgalmi terhelhetőségének növelésében. Már zajlanak az építési munkálatok, a létesítmény átadását 2011 augusztusára tervezik.

“Az ügyfelek egyértelműen előnyben részesítik a megfelelő infrastruktúrával rendelkező helyszíneket, ahol nagyobb, modernebb létesítményekbe vonhatják össze, illetve helyezhetik át tevékenységeiket. Kassa kiváló lokáció gyártóüzemek telepítése számára. Ez Szlovákia második legnagyobb városa, amelynek jelentős a népessége, kiváló közúti kapcsolatai pedig remek megközelítést és elosztási lehetőségeket biztosítanak” – magyarázta Török Zsombor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes