Újabb utasbarát lépések a BKV-tól

Az iskola kezdete és a szabadságolási hullám végével, újabb utasbarát lépésként a BKV a 197-es autóbuszjárat elindításával jelentősen csökkenti a belváros és Rákoskert között utazók közlekedésre fordított idejét. Budapest-bérlettel rendelkező utasaink külön költség nélkül utazhatnak az elővárosi vonatokon. Emellett a 276E autóbuszjáraton munkanapokon nagyobb befogadóképességű, csuklós autóbuszok közlekednek.

E héttől a rákoskerti térség utazási körülményeinek javítása érdekében 197-es jelzéssel új autóbuszjáratot indítunk Rákoskert vasútállomás és Rákoskert között,  körforgalomban. Az ún. ráhordó járat közvetlen átszállást biztosít az elővárosi MÁV-vonatokra, s várakozás nélküli csatlakozást biztosít a reggeli és a délelőtti időszakban a buszról a belváros felé tartó vonatokra, valamint a délutáni időszakban a belváros felől érkező vonatokról az autóbuszokra.

Az új buszjárat hétköznapokon, hajnali 5 óra és este fél 10 között – a reggeli csúcsidőtől eltekintve – könnyen megjegyezhető, ütemes menetrend szerint 20 illetve 30 percenként közlekedik; a menetrend megtekinthető a BKV honlapján. Utasaink kényelmét szolgálandó az új vonalon csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek.
Az új járat útvonala: Rákoskert vasútállomás vá. – Kísérő utca – Rákoskert sugárút – Sáránd utca – Pesti út – Kucorgó tér – Zrínyi utca – Rákoskert sugárút – Kísérő utca – Rákoskert vasútállomás vá.

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes