Újabb bérlő: a Retz Bútoráruház a WestLog DC-t választotta

A logisztikai piacon is tavaszodik: a WestLog DC új bérlővel növelte kihasználtságát. A RETZ bútoráruházakat üzemeltető cégcsoport jelentős iroda- és raktárhányadot bérelt ki 2010. márciustól az M1-es autópálya mentén elhelyezkedő Biatorbágyi logisztikai központban.

A ’90-es évek végén családi vállalkozásként induló RETZ Bútoráruházak mára országos hálózattá fejlődött és közel 30 igényesen berendezett áruházzal a bútor kis- és nagykereskedelem egyik meghatározó szereplőjévé vált. Dr. Tábik Ferenc, a RETZ Trend Kft. ügyvezetőjét kérdeztük arról, hogy miért választották a WestLog DC-t a teljes magyarországi hálózatukat ellátó logisztikai központjuknak: ”Cégcsoportunk működésének minden területét jellemzi a minőség, megbízhatóság és a maximális igényesség. A WestLog DC üzemeltetőinek rugalmas hozzáállása hozzájárul majd a még magasabb szintű vevői kiszolgálás és az áruházlánc bővítési terveinek megvalósításához”.

A komplex szolgáltatást nyújtó WestLog DC telítettsége így közel 50 % -os lett, és a közelmúltban indult új marketing-kampányával párhuzamosan komoly tárgyalások folynak a még üresen álló területekre is. „Az ipari ingatlanpiac statikus állapotának elmozdulása tapasztalható, ami természetesen új energiát ad és innovatív megoldásokra serkenti a bérbeadót”, mondta el nekünk Szucsány György a tulajdonos cég magyarországi képviselője.

A WestLog DC a közép- és kelet- európai piac egyik legnagyobb egybefüggő magas raktára. Egyedülálló műszaki kialakítása fejlett infrastruktúrával és kimagasló biztonsági rendszerrel párosul. Polcrendszer, targoncák, bútorok és egyedi bérbeadói stratégia segíti a „minden egy fedél alatt” koncepció megvalósulását. A néhány száz raklapos ügyfél vagy akár a több ezer négyzetmétert bérlő megacégek közül bárki megtalálhatja a neki megfelelő, testreszabott megoldást.

A Colliers International előrejelzése szerint a 2010-es év már a stabilizáció éve lehet az ipari ingatlanpiacon, amely várhatóan egyensúlyi irányba mozdul el. „A meglévő, akciós termékek kifutását követően az újonnan megépülő épületek árazása viszont már eltérő lehet az elmúlt egy évben megszokott kedvező értékektől.” – hívta fel a figyelmet Beck Tamás, a Colliers International Hungary ipari ingatlan üzletágának igazgatója.

……………………………………………………………………………………
Hazai és nemzetközi vonatkozású híreinket a www.colliersnews.com oldalon is olvashatja.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes