Újabb beköltöző a Talentis Business Parkban

Újabb beköltöző a Talentis Business Parkban

A több mint 100 ezer négyzetméter nettó irodaterületűre tervezett Talentis Business Park – 2009 szeptemberében nyitotta meg kapuit 25 kilométerre Budapest belvárosától.

Az Innovációs Központban működő KKV-k a központ nyújtotta innovációs szolgáltatások keretében segítséget kapnak a pályázati források megszerzéséhez, most már a pályázataikhoz szükséges önrész finanszírozásához is „házon belül” a megoldás a  Buda Takarék Szövetkezeti Hitelintézet beköltözésével. A Buda Takarék Szövetkezeti Hitelintézet a Vértes Takarék és a Bia Takarék egyesülésével jött létre, hogy magasabb színvonalú és versenyképes banki tevékenységet folytathassanak.

A Talentis Business Park célja, hogy az első igazi elővárosi irodaparkként olcsón, professzionális helyet biztosítson a beköltöző nagy vállalatok központjának, és e mellett támogassa az innovációs tevékenységet és a hazai kis- és közép vállalkozások inkubációját. A negyedévente megrendezésre kelülő Vállalkozói Innovációs Workshop is azzal a céllal indult el áprilisban, hogy a projektötlettől a késztermékig minden egy helyen legyen elérhető. A VIW olyan projektötleteket és pályázatokat vár, amihez az ötletgazdának nincs meg a forrása csak a szellemi terméke, ötlete, amit ki kell bontakoztatni, meg kell valósítani.

A Talentis Business Parkba egy ceruzával beköltözhetnek a cégek és itt mindent megkaphatnak. Komplett munkaállomást, szoftverrel és teljes üzletviteli szolgáltatási háttérrel, ráadásul a beköltöző  KKV-knek olyan kiemelt innovációs szolgáltatásokat is biztosítanak  – pályázatfigyelés, jogi és műszaki tanácsadás, tőke és partnerszervezés, konferenciák és továbbképzések – amelyek nem csak segítik a működésüket, felgyorsítják a tudástranszfert, de megsokszorozzák a vállalatok hatékonyságát.

Forrás: iroda.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes