Új parkoló és irodaház átadás a BI-KA LOGISZTIKA Kft-nél

A BI-KA LOGISZTIKA Kft Muskátli úton található irodaépületei egy, a szomszédos telken található, Városmajor útra néző kétszintes, mediterrán stílusú irodaházzal bővült.

P9039679

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. menedzsmentje, üzletfejlesztési osztálya illetve stratégiai csoportja 2008. április óta ebben az új irodaházban folytatja tevékenységét, mely kiválóan alkalmas tárgyalások, értekezletek és képzések lebonyolítására is. A kivitelezési munkák majd egy évig tartottak, és a kiváló szakembereknek köszönhetően egy gyönyörű új létesítmény született Szolnokon. A kétszintes irodaházban kialakított recepció, irodák, tárgyalók illetve az ügyfélvárók modern eleganciájukkal vonják magukra a figyelmet. Az irodai dolgozók számára kialakított munkahelyi környezet a legmagasabb elvárásoknak és jogszabályi előírásoknak is maximálisan megfelel, lehetővé téve a pontos, rugalmas, megbízható, hatékony munkavégzést, mely már a BI-KA LOGISZTIKA védjegyévé vált.

A kétszintes, modern irodaház mellett új belső parkoló is épült, melynek munkálatai másfél hónapot vettek igénybe, és augusztus közepén értek véget. A Városmajor úti épület belső udvarában kialakított 290 m2-es parkoló 9 személyautó befogadására képes. A parkoló belső parkként is funkcionál otthonosabbá téve a munkahelyi környezetet. 

Az irodai és kültéri infrastruktúra bővítése alkalmából 2010. szeptember 3-án a BI-KA LOGISZTIKA Kft. irodaház és parkoló átadó ünnepséget tartott, melyen a cég munkatársai és meghívott vendégei mellett Szalay Ferenc Szolnok Város polgármestere is tiszteletét tette. Szalay Ferenc polgármester és Karmazin György ügyvezető igazgató köszöntőjét és a szalagátvágást követően borkóstolóra került sor, melyen az ismert Béres Szőlőbirtok borait mutatták be finom falatok és zene kíséretében.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes