Új ügyfél a Prologis Park Szczecin-ben

A ProLogis több mint 3 650 négyzetméter raktárterület bérbeadásáról állapodott meg Lengyelország egyik legnagyobb múltú játékdisztribútorával, a TM Toys-zal.

Vállalatunk néhány világszerte jól ismert játékmárka vezető, független disztribútora Lengyelországban” – mondta Magdalena Duhanik-Persson, a TM Toys Sp. Z o.o. elnöke. „Mostanáig minden logisztikai műveletet saját raktárunkból hajtottunk végre, de ez a vállalat gyorsuló növekedése során túl szűkössé és túl drágává is vált. Ezért egy részletes elemzési folyamat után úgy döntöttünk, hogy a ProLogis által kínált modern disztribúciós terület sokkal professzionálisabb és költséghatékonyabb megoldást jelent. A raktárterület közelsége központunkhoz szintén egyike volt a fontos döntési tényezőknek.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a TM Toys a mi logisztikai parkunkat választotta Szczecin-ben” – mondta Maciej Madejak, a ProLogis első alelnöke Lengyelországban. „Mostanában ez a második bérbeadás, amit a létesítményben kötöttünk, amely kiváló visszaigazolása a park stratégiai helyszínének. A ProLogis Park Szczecin az összes helyi szállítmányozási forma találkozásánál helyezkedik el, ez egy nagyon fontos disztribúciós csomópont az észak-déli pán-európai szállítmányozási folyosó mentén, amely Dél-Skandináviából Csehországba tart az Oder úton keresztül; illetve Ausztriából a mediterrán térség kikötőibe.”

A ProLogis Park Szczecin egy több mint 41 600 négyzetméter raktárterületet magában foglaló modern disztribúciós park, amely stratégiai helyszínen, Goleniów közösség határain belül helyezkedik el az S3-as (Szczecin-Świnoujście) autópálya keleti oldalán, 35 kilométerre Szczecin központjától, 65 kilométerre a Świnoujście tengeri kikötőtől, valamint mindössze hét kilométerre a goleniów-i repülőtérről.

A barbecue és grillfelszerelés, valamint faszén- és gyújtóskészítő dán Dancook vállalat szintén a ProLogis Park Szczecin ügyfele.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes