Új ügyfél a ProLogis Park Chorzów-ban

A 15 750 négyzetméteres terület bérlője egy vezető autóipari pótalkatrész és kiegészítő importőr és disztribútor vállalat. A tárgyalások során a ProLogis képviselője a Colliers International volt.

A lengyel vállalatok kiválóan teljesítenek a hazai piacon” – mondta Michał Czarnecki, a ProLogis lengyelországi fejlesztési és bérbeadási alelnöke. „Örömmel tapasztaljuk, hogy a lengyel vállalkozások a ProLogis kínálta szolgáltatások és létesítmények segítségével építik fel pozíciójukat. Vállalatunk tevékenységét „az ügyfél az első” mottó motiválja, ezért meggyőződésem, hogy ez a megállapodás egy hosszú távú kapcsolat kezdete”.

A ProLogis Park Chorzów egy modern disztribúciós park, amely kilenc épületében összesen 233 000 négyzetméter iroda- és raktárterületet foglal magában.

A park kiváló helyszínen, a Németországot Ukrajnával összekötő A4-es autópálya mellett található, a két legnagyobb jelenleg is épülő lengyelországi szállítmányozási folyosó (az A4-es kelet-nyugati, és az A1-es észak-déli autópályák) kereszteződéséhez közel, valamint 40 kilométerre a Pyrzowice-i repülőtértől, amely rugalmas raktározást és hatékony disztribúciót tesz lehetővé a helyi és a szomszédos országok piacaira egyaránt.

A ProLogis Park Chorzów ügyfelei még az Aldi, a CJ International, a C.Hartwig Gdynia, a Danone, az FM Polska, a Kuehne+Nagel, a Mid Ocean Logistics, a Raben, a Saint Gobain Construction Products, a Wilhelm Karmann és a VIP Collection.

A ProLogis portfoliója a felső-sziléziai régióban több mint 520 000 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal magában, öt disztribúciós park huszonhét épületében.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes