Ismét közlekedik a karácsonyi villamos!

Újra elindul a nagy sikerű karácsonyi UV villamos, amely útvonala idén tovább bővül, a 2A mellett hetente két napot a 19-es vonalon fog tölteni. Ismerjék meg a részleteket!

title

A BKV karácsonyi meglepetése 2009. december 5-én lépett ki először az utcára a 2-es villamos vonalán. Az utasok szó szerint a csodájára jártak a csaknem 54000 LED által megvilágított szerelvénynek, amelyet normál díjszabással vehettek igénybe. A BKV a 3873-3898-as UV párost jelölte ki, de a járat még a cégen belül is meglepetés volt, indulás előtt néhány nappal készült el a villamos.

Idén december harmadika és január második napja között  szenteste és szilveszter napját kivéve minden nap közlekedni fog az UV szerelvény. A villamosok kedd és péntek kivételével a 2A viszonylaton a Jászai Mari tér és a Boráros tér között, míg a kimaradó két napon a 19-es villamos vonalán Batthyány tér és a kelenföldi pályaudvar között fog járni. A járaton a tavalyi évhez hasonlóan a BKV díjszabása szerint utazhatnak, hat éven aluli gyermekek számára az utazás ingyenes, a szerelvények a két vonal minden megállójában megállnak.

A szerelvényt december 3-án mutatják be, ekkor a Mikulás is megtiszteli a járatot. A bemutató péntekre esik, de ekkor kivételesen a 2A vonalon fog járni a villamos. A járat részletes menetrendjében a kiállítás plakátján tájékozódhatnak!

viewer

A kiállítás plakátján a pontos menetrendet is megtekinthetik. Ha a képre kattintanak, nagyobb méretben is láthatják

forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes