Indulhat az M4 Abony és Fegyvernek közötti szakaszának tervezése

Nettó 2 milliárd 280 millió forintért a RODEN Mérnöki Iroda Kft. tervezheti az M4 gyorsforgalmi út Abony és Fegyvernek közötti szakaszát egy Tisza-híddal együtt; a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. által kezdeményezett nyílt közbeszerzés eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka részeként a Tisza-hídra két tanulmánytervet kell készíteni, továbbá ajánlattételre alkalmas tervet kell készíteni erre, és egy Zagyva-hídra is. Komplett engedélyezési tervet kell készíteni 36 kilométer hosszú autópályaszakaszra, és kiegészítő hidraulikai szakvéleményt is kell készíttetnie a nyertes vállalkozónak.

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatással nyerte a tendert a RODEN Mérnöki Iroda Kft. Rajta kívül ajánlatot tett még az UVATERV Út-, Vasúttervező Zrt., a FŐMTERV Mérnöki Tervező Zrt., a TURA-Terv – SpeciálTerv Konzorcium (vezetője a TURA-Terv Mérnökiroda Kft., a tagja pedig a SpeciálTerv Építőmérnöki Kft.), továbbá a KÖZLEKEDÉS – MSC – WÖRNER – ARGON-GEO KONZORCIUM (vezetője a KÖZLEKEDÉS Fővárosi Tervező Iroda Kft., a tagjai pedig az MSC Mérnöki Tervező és Tanácsadó Kft., a Wörner Kft., és az Argon-Geo Mérnöki Iroda Kft.

Forrás: mfor.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes