Időben befejeződik az M43-as kivitelezése

Befejeződtek az aszfaltozási munkák az M43-as autópálya Szeged és Makó közötti részén, így a tavaszi határidőre átadhatják a közel 32 kilométeres sztrádaszakaszt.

Időben befejeződik az M43-as kivitelezése

A kivitelező TISZA M43 Konzorciumot vezető Ezentis Infraestructuras arról számolt be, hogy az érintett szakaszon az útburkolati jelek felfestése, valamint az elektronikus és telekommunikációs eszközök telepítése van hátra. Az enyhébbre fordult időjárásnak köszönhetően folytatódhattak az aszfaltozási munkálatok az M43-as autópálya Szeged és Makó közötti szakaszán.

A néhány kilométernyi kopóréteg felhordásával az útpálya építése befejeződött, az áprilisi átadásig azonban még hátravan néhány további feladat – közölte az Ezentis. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábban bejelentette, hogy az autópálya által érintett területek vízelvezetési feladatainak megoldása nem hátráltatja az átadást. A kivitelezők a befejező munkálatok mielőbbi elvégzésével biztosítják, hogy a műszaki átadás a tervezett március végi időpontban megkezdődhessen. A gyorsforgalmi utat a forgalomba helyezési folyamat végén áprilisban adhatják át a forgalomnak.

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes