Holnap startol a 30. Műegyetemi Állásbörze

Április 14-én 10 órakor startol hazánk legnagyobb állásbörzéje. A Műegyetemi Állásbörze két napig várja az állás illetve a szakmai gyakorlatot kereső látogatókat nem csak műszaki területekről, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A Műegyetemi Állásbörzén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Központi (K) épületében 138 kiállító cég képviselteti magát a műszaki mellett gazdasági, természettudományi és logisztikai területekről. A látogatók több mint 1400 állásajánlat valamint közel 1000 szakmai gyakorlatos hely közül válogathatnak.
A rendezvény ünnepélyes megnyitójára holnap (április 14-én) 10 órakor kerül sor a BME K épületi Aulájában. A nyitóbeszédet Barsiné Pataki Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke tartja.

Az ajánlatok nagy része frissdiplomásoknak vagy 1-2 éves tapasztalattal rendelkező fiataloknak szól. Az alsóbb éveseknek a cégek több mint 70 százaléka kínál szakmai gyakorlatot, valamint vállalja TDK- és szakdolgozatok témavezetését. A több éves tapasztalattal rendelkező szakembereket igénylő állások száma ennél szűkebb.
A kiállító cégek elmondása szerint a mérnökökre és informatikusokra továbbra is nagy az igény, azonban az elmúlt évekhez képest növekvő kereslet figyelhető meg a különböző gazdasági szakmák iránt is, áll az egyetem sajtóanyagában.

Forrás: HR Portal

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes