Goodman Üllő Airport: elkészült a logisztikai központ első része

LégiközlekedésÁtadták az Üllő Airport Logisztikai Központ első ütemét. A logisztikai központokat és üzleti parkokat fejlesztő globális ingatlancsoport, a Goodman nevével fémjelzett létesítmény egy 24 521 négyzetméteres raktárcsarnokot, valamint további 2 780 négyzetméternyi irodát foglal magában. A projekt teljes területére 12 éves bérleti szerződést kötött a Rossmann Magyarország Kft.

 

 

A létesítmény a Rossmann Magyarország Kft., a vezető német drogéria-lánc hazai leányvállalatának igényei szerint épült. Az építkezés idén januárban kezdődött, és mintegy nyolc hónapot vett igénybe. A Rossmann számára nagy jelentőséggel bír az új raktárépület. A vállalat itt kívánja összpontosítani disztribúciós tevékenységét, a Goodman pedig testre szabott megoldással szolgált mindehhez. A generálkivitelezői feladatokat a Market Építő Zrt. látta el; a három fél összehangolt munkájának köszönhetően minden a terveknek megfelelően zajlott.
A Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ Üllőn, a budapesti agglomeráció leggyorsabban fejlődő kereskedelmi és logisztikai csomópontjában helyezkedik el. Mindössze 5 kilométerre található a ferihegyi repülőtér, a legközelebbi vasúti terminál pedig csupán 800 méterre. Az M0 körgyűrű és a közvetlen közelben lévő M4 autópálya kiváló közlekedési kapcsolatot biztosít a főváros és az ország távolabbi területei felé. E kiváló elhelyezkedés hazánk és a környező országok között is hatékony disztribúciót tesz lehetővé.
A több ütemben megépülő logisztikai központ további jelentős fejlesztési potenciállal bír: befejezése után mintegy 155 000 négyzetméternyi, egyedi igényekre szabható raktárterület, valamint iroda áll majd rendelkezésre. Ez az első projekt, amelyet a Goodman a Rossmann számára fejlesztett. A drogéria-láncot üzemeltető cég számára elsődleges döntési szempont volt a központ stratégiai elhelyezkedése, valamint a fejlesztő által nyújtott rugalmasság. A Goodman méltán optimista a fejlesztés jövőjét illetően, ugyanis küszöbön áll a következő, közel 20 000 négyzetméteres ütemre szóló szerződés aláírása.

További részletek >

- tozsdeforum.hu –

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes