Fejlődő szállítmányozási üzletágak

BI-KA LOGISZTIKA Kft. Testreszabott szolgáltatásokat kínálnak

A szolnoki régió piacvezető logisztikai vállalkozásának, a BI-KA LOGISZTIKA Kft. -nek tevékenysége a nyári időszakban bekövetkező leállások ellenére sem szünetel. Széleskörű szolgáltatásaival a júliusi és augusztusi hónapokban is folyamatosan partnerei rendelkezésére áll.

A logisztikai vállalkozás az elmúlt időszakban folyamatosan erősítette az önálló üzletággá fejlődött belföldi szállítmányozási és disztribúciós tevékenységét, illetve az ehhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat (raktárlogisztika, érténövelt szolgáltatások, JIT-kiszállítások). A BI-KA LOGISZTIKA Kft. belföldi logisztikai osztálya naponta induló, az országot lefedő belföldi disztribúciós szállításokat szervez, melyet oda-és visszfuvarban is igénybevehetnek a partnerek. Az előzetesen leadott árulisták alapján, a vállalkozás ütemezett módon beszállítja bérelt raktárába az elkészített árumennyiségeket, ezt követően pedig – a megrendelés szerinti időben – 24-48 órán belüli kiszállítási határidővel az árut a lerakóhelyre teríti.

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. kedvező kondíciókkal ajánlja – elsősorban a vállalkozások és intézmények számára – az egyre dinamikusabban fejlődő üzletágát, a költöztetési szolgáltatást is. Annak érdekében, hogy a költöztetés során Ön értékes időt és fáradtságos munkát takarítson meg, a logisztikai cég vállalja a költöztetésre kerülő áru szállításra való előkészítését, az irodabútorok, számítástechnikai eszközök, berendezések, túlméretes gépek szakszerű szállítását, továbbá a költözéssel járó ügyintézés egy részét is átvállalja Ön helyett. A disztribúciós, city-logisztikai valamint a költöztetéssel járó szállítási feladatokat is rendkívül korszerű, különböző felépítményű szállítóeszközökkel teljesíti a vállalkozás.

Győződjön meg Ön is a BI-KA LOGISZTIKA Kft. által nyújtott szolgáltatások magas színvonaláról, kérjen árajánlatot a www.bi-ka.hu weboldalon keresztül.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes