Elnökséget választott a Beszerzési Vezetők Klubja

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) egyik legaktívabb tagozata, a Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) január 28-án új elnökséget választott. A nyolc korábbi vezető közül öten kaptak ismét bizalmat.

A 2010-2012-es ciklusra ismét mandátumot kapott Bocsárdi László (Siemens), Gábor Zsolt (Pannon), Kemendy Nándor (Sanofi-Aventis / Chinoin), Szabó Ákos (Electool) és Vörösmarty Gyöngyi (Budapesti Corvinus Egyetem). Az elmúlt időszakban az elnökségi ülések állandó meghívottjai közül ketten – Horváth Ferenc (MTV) és Werle Zoltán (MÁV) – az elnökségben folytatják tevékenységüket. Új tagként csatlakozik a klub vezetéséhez Szekér Zsolt (GE). Az új elnökségnek 30 napja van, hogy megválassza a következő ciklus elnökét.

Az elmúlt két évben Kemendy Nándor vezetése alatt többek között a recesszió hatásai, a nemzetközi tapasztalatok és a közbeszerzések voltak a BVK üléseinek fókuszában. A szervezet tovább dolgozott a beszerzési szakma pozicionálásán, két alkalommal adták ki eddig az Év Beszerzési Menedzsere Díjat, publikációikban pedig elsősorban a beszerzés és a logisztika viszonyát vizsgálták.

A klub tagjai jelentős szerepet vállaltak az oktatásban, előadtak az MLBKT alapozó és továbbképző tréningjein, és összeállították a beszerzési menedzsereknek szóló másoddiplomás képzés tantervét. A szakot az országban elsőként az MLBKT a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködve indítja el, a programban a BVK tagjai közül többen oktatóként is részt vesznek majd.

- MLBKT -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes