Elkészült a TolnAgro állatgyógyászati logisztikai központja

image

Az ország legkorszerűbb állatgyógyászati logisztikai beruházását valósította meg a TolnAgro Kft. és a Newcopharm Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – mondta Varga József, a TolnAgro és a Newcopharm ügyvezetője

Az ügyvezető felhívta a figyelmet arra, hogy csaknem 700 millió forintos beruházással Magyarország legkorszerűbb állatgyógyászati raktár-logisztikai központját hozta létre a szekszárdi TolnAgro Kft. A cég a beruházáshoz az ÚMFT Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében 50 millió forintos pályázati támogatást nyert el, s az önrészhez szükség volt a Magyar Fejlesztési Bank kedvezményes kamatozású és hosszú lejáratú vállalkozásfejlesztési hitelére.

A beruházás eredményeként az addigi 1.400 négyzetméteres raktárkapacitás újabb 2.100 négyzetméterrel bővült, és az ügyfélszolgálati központ is háromszáz négyzetméterrel lett nagyobb.

A szekszárdi állatgyógyszer nagykereskedelmi központ az állatgyógyászati készítmények és vakcinák, állategészségügyi eszközök teljes skáláját kínálja, a raktározás, forgalmazás és kiszolgálás területén a legkorszerűbb technikát alkalmazza. Partnerei megrendeléseit 24 órán belül teljesíti, szerződött ügyfeleinek 8 órán belüli sürgősségi kiszállítást is biztosít. Partnereik között találhatók Magyarország legnagyobb sertés-, baromfi-, nyúl- és szarvasmarhatartói, illetve számos kisállat klinika.

A magas szintű minőségi szolgáltatás nemcsak a raktár-logisztika, hanem az ügyfélszolgálat, a kapcsolattartás területén is meghatározó szempont a cégcsoportnál. A fejlesztés másik fontos hozadéka harminc új munkahely megteremtése. Míg tíz éve tizenkét embert foglalkoztattak, ma már közel százötvennek adnak munkát.

A TolnAgro Kft. árbevétele 2009-ben 9,28 milliárd forint volt, 22 százalékkal nagyobb, mint az előző évben, a Newcopharm Kft. is hasonló mértékben, 19,26 százalékkal, 1,21 milliárd forintra növelte árbevételét 2008-hoz képest – ismertette a cégek adatait az ügyvezető.

A TolnAgro Kft. a Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer forgalmazójának egyesülésével jött létre, 1996-ban és 2005-re Magyarország piacvezető állatgyógyszer-nagykereskedőjévé vált, több világhírű gyógyszergyártó kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. Varga József igazgató 2008-ban megkapta az év Vállalkozója díjat.

Forrás: VG/AgroLine

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes