Elindult a GYSEV Cargo

Január 1-jével kezdte meg működését a GYSEV Cargo Zrt. Megújult arculattal, új, önálló honlappal, de változatlanul magas színvonalú szolgáltatásokkal és továbbra is komplex megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

gysevcsegcsop

A GYSEV Cargo Zrt.-t az Európai Unió Versenyügyi Főigazgatósága MÁV Cargo privatizációs fúziókontroll ügyben hozott döntése és a Magyar Köztársaságnak, illetve az Osztrák Köztársaságnak mint a GYSEV Zrt. tulajdonosainak kötelezettségvállalása alapján hozta létre a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.
A GYSEV Cargo Zrt. vasúti árufuvarozási tevékenységét folytató, jogilag önálló vasúti fuvarozó vállalat, amely 2011 januárjától látja el a továbbra is integrált formában működő GYSEV Zrt. vasúti árufuvarozási és logisztikai tevékenységét.

Tevékenysége keretében jelentős részt vállal egyrészt a kelet-nyugati irányú és észak-déli irányú európai tranzit vasúti árufuvarozás konvencionális és kombinált piaci szegmensében, másfelől a magyar és osztrák export, import vasúti árufuvarozásban.

A GYSEV Cargo Zrt. a GYSEV Zrt. több mint 130 éves tradicionális értékeit képviselve, a vasúti infrastruktúra-használat európai uniós piaci liberalizációjával élve, innovatív technológiai megoldásokat megvalósítva elégíti ki ügyfelei igényeit a vasúti árufuvarozásban és az ahhoz kapcsolódó logisztikai szolgáltatások területén.
A GYSEV Cargo Zrt. 100 %-os tulajdonú leányvállalataként működik szintén január 1-jétől a RAABERBAHN Cargo GmbH, amely Ausztriában végzi a GYSEV-csoport vasúti árufuvarozási tevékenységét és áll az ügyfelek rendelkezésére.

gysevcsegcsop

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes