Elérhető az Új Széchenyi Terv pályázati kézikönyve

Letölthető szerdától az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) pályázati kézikönyve – tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Az ÚSZT induló pályázatainak rövid leírását és a megújuló fejlesztéspolitikai rendszert ismertető kézikönyv ahttp://ujszechenyiterv.gov.hu oldalon tölthető le. A közlemény szerint a kézikönyv átlátható és érthető módon foglalja össze a főbb célkitűzéseket, a pályázatokat, a támogatási rendszer kedvező változásait és a nemzeti programokat.

A kézikönyv első fejezete a fejlesztéspolitikai rendszer megújításának lépcsőfokairól szól. A második fejezet programokra lebontva tartalmazza az ÚSZT fejlesztési forrásait, a konkrét pályázati kiírások támogatandó céljait, az elnyerhető forrás összegét és mértékét, valamint a pályázat beadásának feltételeit is.

A harmadik a kibővített pénzügyi eszközökről, a mikro-, kis- és középvállalkozások által is igénybe vehető forrásokról ír. A negyedik fejezet a Nemzeti Programok egyes elemeit foglalja össze, az utolsó rész pedig az ÚSZT-vel kapcsolatos tájékoztatási pontok elérhetőségeit, az ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejét, a központi honlap, valamint az ügyfélszolgálatok elektronikus címeit tartalmazza.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes