Egymásból vásárol a Waberer’s és a Szemerey

A Waberer’s Logisztika Kft. és a Szemerey Transport Zrt. egyesíti komplex logisztikai szolgáltatási képességeit és létrehozza Magyarország legnagyobb belföldi logisztikai erejét. Az összefogás üzletrészek, illetve részvények cseréjével valósul meg.

A hazai logisztikai piac egyik legjelentősebb szereplője, a Waberer’s Logisztika Kft. a Szemerey Transport Zrt. részvényei 60 százalékának birtokába jut, míg a belföldi hűtőfuvarozás és disztribúció piacvezetője a Waberer’s Logisztika Kft. üzletrészének 40 százaléka felett szerez ellenőrzést. Az erről szóló megállapodást Wáberer György és Szemerey Lóránd Budapesten írta alá, egyúttal eljuttatták a tranzakcióval kapcsolatos engedélyezési eljárás dokumentációját a Gazdasági Versenyhivatalnak.

Bár a két cég továbbra is saját neve alatt és szervezetében működik, a közös tulajdonosi szerkezet lehetővé teszi az eszközök, a raktárak és átrakók, a beszerzés és üzemeltetés, valamint az ügyfélkapcsolatok optimalizálását. Az együttesen évi több mint 20 milliárd forintos árbevételt elérő cégek egymás legjobb gyakorlatára támaszkodva növelik tovább a versenyképességüket. A két flotta mintegy 700 járműve a legmagasabb minőségben képes kielégíteni minden, a hűtött-, friss- és szárazáru-logisztikával összefüggő hazai megrendelői igényt. A két vállalat több mint ezer logisztikai szakembert foglalkoztat.

forrás: mfor.hu

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes