Díjazták a legjobban fejlődő magyar kkv-kat

A legdinamikusabban fejlődő magyar kis- és középvállalkozások gazdasági teljesítményének elismeréseként csütörtökön átadták a Pegazus Díjakat.

A Pegazus Díjjal a kiemelkedő növekedést felmutató magyarországi kis- és középvállalkozásokat ismerik el az adományozók, az Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat, az Ernst & Young vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadó cég, a White & Case nemzetközi ügyvédi iroda és a Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő vállalkozás.

A feltörekvő kategóriában Pegazus 2010 Díj elismerésben részesült a nyugat-magyarországi régióban a Friss és Ropogós Sütőipari Kft., a közép-magyarországi régióban az Escalion Hungary Kft., a kelet-magyarországi régióban pedig a KAL-SYSTEM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A piacvezető kategóriában a nyugat-magyarországi régióban a Pegazus 2010 Díj elismerést kapta az STS GROUP Mérnöki Iroda Zrt., a közép-magyarországi régióban a PROLAN Irányítástechnikai Zrt., a kelet-magyarországi régióban pedig a PR-TELECOM Távközlési, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

A feltörekvő kategóriában azok a vállalatok szerepeltek, amelyek árbevétele 2009-ben 500 millió és 2,5 milliárd forint között mozgott. A piacvezető kategóriába olyan hazai cégek kerültek, amelyek árbevétele 2009-ben 2,5 milliárd forint felett volt.

forrás: mfor.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes