Biztosítsa be rakományait most, mielőtt még késő lenne

Néhány hete egyre több fuvarajánlat van az európai fuvarpiacon, miközben a raktérajánlatokból egyre kevesebb áll rendelkezésre. A közeljövőben az árak és a raktérajánlatok közötti szakadék egyre nagyobb lesz. Ezért érdemes már most megjegyezni: biztosítsa be kapacitásait a jobb időkre! A TC eBid® európai online tenderkiírási platform erre a legjobb eszköz!

TCLogo_Internet

A gazdasági válságnak köszönhetően a fuvarozással, szállítmányozással foglakozó cégeknek tehergépkocsi-parkjukat csökkenteni kellett. Ezek a kocsik már most hiányoznak, hiszen egyre több áru vár arra, hogy rendeltetési helyükre eljusson. Bár még akkora hiány nincs, de az árukibocsátók előre terveznek. Amint újra lendületet kap a gazdaság, ismét nehezebb lesz szabad raktérhez jutni. Ezért érdemes az ipari- és kereskedelmi árukibocsátóknak, speditőröknek munkáikat a TC eBid®-en közzétenni.

Gondoljon már ma a holnapra!

Ahogy a mondás is tartja: „A jó terv, fél siker.“ – biztosítsa be most raktérkapacitásait, egyszerűen és hatékonyan. Így a már ma megkötött szerződéssel könnyebben kezdheti a jövőt. Mindegy, hogyan alakul a rakterek száma, mind a tenderkiírók, mind pedig az árajánlat adók biztonságban érezhetik magukat.

Egyszerűen hatékony

A tenderkiírás menete egyáltalán nem bonyolult, egyenesen praktikus. Felejtse el az összetett táblázatokat, elavult címjegyzékeket, hosszan tartó, unalmas telefonbeszélgetéseket! Az egész folyamat online működik: átlátható, könnyen érthető és megfelelően dolumentált. A TC eBid® különösen hatékony, mert egy-egy tenderkiíráshoz 30.000 európai szolgláltatóból tud választani. A tenderkiírás lezárásával többféle módon értékelheti ki az eredményeket. Ez többek között a mindenkori piaci ár meghatározásában, a végső döntés meghozásában – azaz a szolgáltató kiválasztásában is segíthet.

Sajtókapcsolat:

TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Manager Corporate Communication

Tim Muke

In der Steele 2

DE-40599 Düsseldorf

Tel.: +49 211 88 26 69 13

Fax: +49 211 88 26 59 13

E-Mail: tmuke@timocom.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes