Berlini charterrel bővül a sármelléki repülőtér kínálata

A nyári menetrendi időszakban már évek óta működő frankfurti, hamburgi és düsseldorfi járatok mellett áprilistól berlini chartert is közlekedtet a Lufthansa Sármellékre

Josef Mutsch, a hévízi központú, a járatokat szervező Mutsch Ungarn Reisen utazásszervező ügyvezetője elmondta: április 16-tól indulnak és október 22-ig közlekednek idén a chartergépek a négy német város és a FlyBalaton repülőtér között. Frankfurtból és Hamburgból szombatonként, Berlinből és Hamburgból pedig minden második szombaton érkeznek a Lufthansa Regional gépei.

Hozzátette, hogy tavaly a légiforgalomban nem sikerült teljesíteni előzetes terveiket, de idén mintegy 4500 vendéget várnak repülővel a nyugat-magyarországi térségbe. A légi utasok mintegy 70 ezer vendégéjszakát jelentenek Hévízen, Zalakaroson és Sárváron.

Reményt keltőek az előzetes foglalások, amelyeket a korábbihoz képest több marketinggel és egy új üzleti partner bevonásával erősítenek Németországban. A Mutsch Ungarn Reisenben kisebbségi részt vásárolt az egyik legjelentősebb német, gyógy- és wellness turizmusra szakosodott idegenforgalmi vállalat, a bejegyzés már folyamatban van – fejtette ki Josef Mutsch, egyelőre a társaság nevének közlése nélkül.

 

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes