Az üzletasszonyok igazi titka – felfedve

Azt mondják, a nők szinte minden fontos szempontból a férfiaktól eltérő meggondolások mentén és más pályaíven haladva vállalkoznak. Sikerrel hasznosítják a háztartásban megszerzett és kifejlesztett sokoldalúságukat. Jó szervezők, képesek egyszerre több ötletet is futtatni és remekül építenek hálózatot, kevésbé rivalizálnak – inkább összefognak s közösen lépnek fel a piacon.

Hogy ez mennyire így van, azt megtapasztalhatják maguk a vállalkozó nők, vállalati döntéshozók egy nőnaphoz közeli üzleti kapcsolatépítő szakmai délutánon.

Neves személyiségek, szakemberek

A „Legyél meNŐ” elnevezésű rendezvény fókuszában a személyes fejlesztés fontossága, amiről Joó Zsuzsanna business coach fog beszélni. Az online marketing aktualitásairól Vida Ágnes pszichológus és online marketing specialista fog tájékoztatást adni. A szakmai nap igazi különlegessége Kulcsár Kata focibíró, aki a kommunikáció jelentőségére és buktatóira hívja fel a figyelmet.

Továbbá két nagyobb vállalat női vezetője is beszél a tapasztalatairól. Kis Éva, a Karsai Műanyagipari Holding Zrt. divízió vezérigazgatója elmondja, hogy nőként, milyen képességekkel kell rendelkezni, hogy egy nagyobb szervezetet jól, hatékonyan tudjon koordinálni. Igen érdekes lesz Termes Nóra előadása is, aki megosztja a jelenlévőkkel, hogy a 100 éves IBUSZ hogyan tud újra és újra megújulni, hogyan tud alkalmazkodni a folyton változó piaci körülményekhez.

Sajátos üzleti kapcsolatépítés

Az előadások és beszélgetések mellett minden résztvevőnek lehetősége lesz bemutatkozni, elmondani, milyen kapcsolatokat, partnereket keresnek, illetve konkrét üzletről, együttműködésekről is tárgyalni.

Ez a rendezvény azoknak az üzletasszonyoknak ajánlott, akik szeretnének egy olyan élmény részese lenni mely hozzásegíti, hogy a mindennapok kihívásaira, kérdéseire megoldást találjon, továbbá üzleti kapcsolatokkal szeretnének gazdagodni.

Bővebb információ: http://www.premium.uzletirandi.hu/noivallalkozok

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes