Az FM Logistic lett az Auchan zöldség-gyümölcs raktárának logisztikai szolgáltatója

Az FM Logistic Hungary Kft. és az Auchan Magyarország Kft.-vel aláírta a budaörsi zöldség-gyümölcs raktár logisztikai operációjának átvételéről szóló együttműködési megállapodást, amely 19 áruház zöldség-gyümölcs központi áruellátását biztosítja. A hosszú távú megállapodás szerint az FM Logistic átveszi a hűtött zöldség-gyümölcs áruk kezelését beleértve a termékek bevételezését, a szállítás előkészítését, a készletek menedzselését a megbízó informatikai rendszerében.

Köszönhetően az FM Logistic és az Auchan évek óta tartó partnerkapcsolatának Oroszországban, Lengyelországban, Kínában, Franciaországban és immár Magyarországon, az FM Logisticnak sikerült megerősítenie pozícióját a kiskereskedelmi szegmensben, valamint bővíteni szolgáltatásainak körét temperált áruk raktározásával Közép-Kelet Európában, Magyarországon.

A két vállalat filozófiájában közös vonás, hogy mindkét cégnél az organikus növekedést részesítik előnyben, és fejlődésük történetében is több hasonlóságot találunk: mindkét vállalat családi tulajdonban van, egyformán fontosnak tartják a progresszív, de jól kontrollált nemzetközi növekedést, valamint ugyanazon a három területen terveznek üzletfejelsztést, nevezetesen Nyugat Európában, Közép- Kelet Európában és Ázsiában. Ez a stratégia lehetővé teszi, hogy megszilárdítsák pozíciójukat azokban az országokban, ahol jelen vannak.

„A diszkont árpolitikánk alapja, hogy minőségi termékeket alacsony áron kínálunk vásárlóinknak, ennek a kereskedelmi politikának megfelelően választjuk ki partnereinket is, elsődleges szempontunk a kiváló ár-érték arány a szolgáltatók esetében is. Az FM Logisticra azért esett a választásunk, mert magas szakmai elvárásainknak megfelelő pályázatot nyújtottak be, későbbi munkájukra pedig számu
nkra garanciát jelent, hogy más országokban is kiváló logisztikai szolgáltatást nyújtanak ottani logisztikai központjainkban. Az eddig tapasztalt megbízhatóságuk és pontosságuk megalapozza újdonsült partnerkapcsolatunkat”- emelte ki Boncsér Péter az Auchan Magyarország Kft. áruellátási és logisztikai Igazgatója.

“A kiskereskedelmi ágazat, különösen a friss áruk szegmense kiemelten fontos az FM Logistic számára, amit az oroszországi Univeg Logistics 2013 júniusi akvizíciója is bizonyít. Az Univeg Csoport egy világszerte piacvezető logisztikai szolgáltató, melynek fő profilja a friss áru logisztika, amit stratégiailag kiemelt szegmensként definiáltunk 10 éves növekedési tervünkben, hogy teljes körűvé tegyük a kiskereskedelmi cégek számára nyújtott szolgáltatásunkat. Örömünkre szolgál, hogy a magyar kiskereskedelmi szektor ilyen erős szereplőjével erősíthetjük friss áru logisztikai pozíciónkat.” mondta Carlos VELEZ az FM Logistic Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

forrás: logisztika.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes