Az első félévben a ProLogis több területet adott bérbe Lengyelországban, mint egész 2009-ben

A ProLogis ma közzétett első féléves bérleti-tevékenység összefoglalójából kiderül, hogy a január 1-től június 30-ig tartó időszakban a vállalat több mint kétszer annyi raktárterületet adott ki, mint az előző év azonos időszakában.

2010 első felében a ProLogis 15%-kal több területet adott bérbe, mint az egész 2009-es évben!
2010 első félévében a ProLogis 351 500 négyzetméter modern iroda- és raktárterületet adott bérbe a lengyelországi ProLogis disztribúciós parkokban. Az ebben az időszakban aláírt új megállapodások száma 40%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest: több mint 123 500 négyzetméter raktárterületet új ügyfelek foglaltak el.

„Az eredmények megerősítik a ProLogis piacvezető pozícióját Lengyelországban, és azt jelzik, hogy a lengyel és európai raktárfejlesztői piac helyzete kissé javult” – mondta Ben Bannatyne, a ProLogis közép- és kelet-európai ügyvezetője. „A lengyel piacon számos raktárlétesítmény eladása is lezajlott, valamint a build-to-suit (személyre szabott fejlesztés) tenderek és bérleti megállapodások száma is növekedett, így a külföldi befektetők egyre megbízhatóbbnak látják a piacot, ami tovább serkenti az ipari fejlődést.”
Huszonöt disztribúciós parkja 105 épületét magában foglaló, több mint 2,1 millió négyzetméteres portfoliójával (34%-os piaci részesedés) a ProLogis vezető a lengyelországi raktárlétesítmény szolgáltatók piacán.

Közép-, és Kelet-Európában (Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország) a ProLogis több mint 600 000 négyzetméter raktárterületet adott bérbe az év eleje óta, amely 117%-os növekedést jelent 2009 első félévéhez képest. A régió legnagyobb bérleti megállapodását a vállalat a Eurogate-tel kötötte, a ProLogis Park Pilsen-Stenovice 31 280 négyzetméteres területéről. Közép-, és Kelet-Európában a vállalat 41 logisztikai parkban, több mint 3,7 millió négyzetméter területet kínál.

Forrás: raktar.info

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes