Az Anda Present meghosszabbította bérleti szerződését A ProLogis Harbor Park-ban

A reklámajándékok és munkaruhák gyártásával és disztribúciójával foglalkozó Anda Present meghosszabbította bérleti megállapodását a ProLogis Harbor Park-ban.

Az Anda Present jelenleg 6 213 négyzetméter területet bérel a ProLogis Harbor Park F épületében. A stratégiai elhelyezkedésű modern logisztikai park az M6-os autópálya mellett, a Duna partján található Budapest déli határán, körülbelül 2,5 kilométerre az M0-ás körgyűrűtől, 12 kilométerre a városközponttól délre.

Mindig is tökéletesen elégedettek voltunk létesítményünkkel a parkban” – mondta András Attila, az Anda Present ügyvezető igazgatója. “A ProLogis professzionális hozzáállása és elkötelezettsége minden speciális igényünk kiszolgálása iránt nagyban segített meghozni a döntést, hogy további öt évre meghosszabbítsuk a bérleti szerződésünket.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az Anda Present meghosszabbítja bérleti szerződését a ProLogis Harbor Parkban” – mondta Kemenes László, a ProLogis magyarországi alelnöke. “Ez a tranzakció egy újabb példa, hogy a professzionális, aktív ügyfélkapcsolatokon alapuló stratégiánk sikeres és kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot eredményez.”

A ProLogis Harbor park 11 épületben összesen több mint 132 000 négyzetméter disztribúciós- és kapcsolódó irodaterületet foglal magában.

A ProLogis Harbor Park elhelyezkedésének előnyei közé tartozik, hogy kocsival öt percre található a Campona bevásárlóközponttól, kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik, és a közelben vonatállomás is található. A park jelenlegi ügyfelei többek között a Budapest Papír, a Fiege, a Lekkerland, a Ringier, a Sanofi Aventis és az Unilever.

A ProLogis magyarországi portfoliója, öt Budapest környéki (Gyál, Harbor Park, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Budaörs) és egy hegyeshalmi parkban több mint 484 000 négyzetméter raktárterületből áll. Közép- és Kelet Európában a ProLogis portfoliója 41 disztribúciós parkban több mint 3,7 millió négyzetméter területet foglal magában.

forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes