Aláírtak a Rozália Parkban

Aláírtak a Rozália Parkban

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó sikeresen közreműködött a Bolgár Prista Oil Holding EAD 2,495 négyzetméter raktár és 250 négyzetméter irodabérleti tranzakciójában, a Rozália Parkban, Biatorbágyon.

A Prista Oil motor- és ipari olajakat forgalmazó vállalat 2010 márciusában költözött be a komplexumba. Ez a kirendeltség a vállalat közép- kelet európai regionális elosztó központja, mely Szlovákiát, Horvátországot, Szlovéniát és Magyarországot látja el.

Tarró Emília, a Cushman & Wakefield ipari ingatlan tanácsadója elmondta: "Örülünk a Prista Oil vállalattal folytatott sikeres tárgyalásoknak, és hogy a cég egy regionális központ létrehozását tervezi Magyarországon. Ez a tranzakció bizonyítja a Prista Oil bizalmát a Magyar piacban, és azt mutatja, hogy a környező országok közül Magyarország elhelyezkedése és adottságai a legjobbak."

Pálinkás István a Prista Oil ügyvezető igazgatója elmondta: "A helyszínválasztásnál az ipari park kiemelkedő lokációja és a tulajdonos által nyújtott rugalmas bérleti feltételek voltak a döntő tényezők."

A 60,000 négyzetméteres Rozália Park Budapest központjától 15 kilométerre, nyugatra fekszik, az M0 és M1 autópálya találkozásánál, melyek kiváló közlekedést biztosítanak Budapest és a környező országok irányába. A komplexum az autópálya mindkét oldaláról jól látható, és mind autóval, mind kamionnal egyszerűen megközelíthető.

Forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes